Svenska Wordfeudförbundet resp SM i Wordfeud

Moderator: dguldstrand

misssaigon
Inlägg: 27
Blev medlem: 10 feb 2012, 12:17

Svenska Wordfeudförbundet resp SM i Wordfeud

Inlägg av misssaigon » 17 nov 2013, 17:24

Halloj! Vår kassör Anders Olsson hälsar och meddelar att Svenska Wordfeudförbundet har bildats och har nu även fått ett bankgiro och organisationsnummer. Man kan bli medlem redan nu för 50:-, avgiften gäller även för 2014. Bankgironumret är: 5081492. Bara att skriva sitt namn, adress och mail som meddelande. Förbundet har i skrivande stund 19 medlemmar, de flesta från SM som hölls första helgen i oktober. Vi spelade intensivt 2 dagar enligt Monradsystemet, 9 matcher var. Schackklockorna tickade och gick, Max 30 min speltid per spelare och match. Det var väldigt kul och aningen nördigt ;) återkommer med info när hemsidan är klar/ Maria alias misssaigon.

bueno1
Inlägg: 8
Blev medlem: 25 aug 2012, 12:27

Re: Svenska Wordfeudförbundet resp SM i Wordfeud

Inlägg av bueno1 » 08 dec 2013, 09:59

Som sagt: Välkomna som medlemmar i det nybildade förbundet och välkomna även till en ny tävling i Hallsberg den 8-9 mars. Mer info kommer senare.

bueno1
Inlägg: 8
Blev medlem: 25 aug 2012, 12:27

Re: Svenska Wordfeudförbundet resp SM i Wordfeud

Inlägg av bueno1 » 22 feb 2014, 04:46

Välkommen till "Ordfejden i Hallsberg" 8-9 mars 2014
Vi inbjuder alla intresserade att delta i en liveturnering (IRL) på biblioteket i Hallsberg under helgen 8 - 9 mars. Vi vet redan att det kommer wordfeudspelare som har varit med länge och som etablerat sig i sverigeeliten, men det finns också nya spelare som vill testa sin förmåga. Eftersom vi kommer att använda oss av Monrads spelsystem så får alla spela lika många matcher, och det blir ingen utslagning. Vinnare möter vinnare, och förlorare i en match möter andra som förlorat, så systemet garanterar att man får möta spelare på ungefär samma spelnivå. Vi sitter mitt emot varandra och spelar på våra mobiltelefoner eller läsplattor, och vi kommer att använda oss av schackklockor där varje spelare får 30 min till sitt förfogande för ett parti.
Vi kommer att ha ett prisbord och dessutom pokaler till de tre främsta platserna. Startavgiften är 50 kr, och i den summan ingår även en medlemsavgift till Svenska Wordfeudförbundet för nya medlemmar. Enklare servering kommer att finnas till självkostnadspris.
Anmälan kan göras via hemsidan www.svenska-wordfeudforbundet.webnode.se eller till vice ordförande Thomas Madsen på kulturnat@me.com eller till ordförande Tomas Hagenfors på hagenfors@tomsing.se
På hemsidan kan du också läsa mer om spelregler, tidsschema och övrig info, och missa inte den roliga länken där Döden spelar Wordfeud
Välkommen!

Skriv svar