Wordfeud.se - Bloggen

Säsong 35 mm

2013-11-18, skrivit av Martin

Högsta divisionen

Återigen stod hurrfurr som segrare i division 1. Imponerande nog tog han alltså sin tredje raka seger i högsta serien på Wordfeud.se. Tio segrar på 13 matcher var vad som krävdes för att fortsätta vara herre på täppan. Cegor, don micke och joey92kg var de enda som lyckades vinna sina matcher mot hurrfurr. Trots segern över mästaren i en otroligt jämn match slutade don micke på trettonde plats och fick lämna högsta divisionen. Det visar på vilken jämn nivå det är på spelarna i högsta serien och det visar också på vilken fantastisk prestation det är att vinna guldet tre säsonger i rad. De som följde don micke ur toppdivisionen var piu titolato, Herr LE och uffepuffepö. De ersattes till säsong 36 av niccame, Janne sam, MisterNiles och pappatvå.

Läs hela inlägget

Stegen

2013-11-05, skrivit av Martin

Poäng i Stegen

Februari 2012 startades Stegen för att möjliggöra mer tävlingsmatcher än de som seriespelet erbjuder. Stegen har ett ganska enkelt upplägg. Du anger vilken typ av match du vill spela, och hur många matcher du vill generera. Sedan lottas du mot andra spelare som valt likadana matcher allteftersom matchsökningarna kommer in. Om du sedan vinner matchen får du en pluspoäng och om du förlorar den får du en minuspoäng. Mer sofistikerat poängsystem har diskuterats, men än så länge håller vi fast vid detta enkla poängsystem.

Läs hela inlägget

Högsta divisionen

2013-11-01, skrivit av Martin

Mest i division ett

Under de 35 säsonger som spelats på Wordfeud.se har 102 spelare varit representerade i högsta divisionen. Överlägset flest säsonger i division ett har Krristian gjort med sina 22 säsonger. Krristian spelar säsong 35 i division III.1. Tre spelare delar på andraplatsen vad gäller antalet säsonger i högsta divisionen och det är hoggis, tutaren och spolle. Av dessa gjorde hoggis sin sista aktiva omgång säsong 20, tutaren avslutade efter säsong 22 och spolle spelar säsong 35 i division II.2. Av de som idag spelar i högsta divisionen har Cegor flest säsonger där med sina 13.

Läs hela inlägget

Så funkar det

2013-10-30, skrivit av Martin

Om Wordfeud.se

Wordfeud.se är seriespel i Wordfeud. Sidan har tyvärr ingen automatisk uppkoppling mot appen Wordfeud utan bygger på att ni som spelar på sidan är aktiva och ärliga. Det vill säga registrerar alla resultat i matcherna och registrerar det korrekta resultatet i matcherna. Det bästa är att gå in och registrera resultatet så snart en match är färdigspelad eftersom det annars lätt glöms bort. Jag vet av egen erfarenhet. Efter 72 timmar är resultatet borta och det blir svårt att registrera ett korrekt resultat.

Läs hela inlägget

Wordfeud.se – begins

2013-10-27, skrivit av Martin

Hur wordfeud.se startade

Första säsongen av Wordfeud.se startade 2011-09-30. Två år senare har vi hunnit med 34 säsonger och går nu in på säsong 35. Jag startade wordfeud.se eftersom den initiala förtjusningen av Wordfeud hade lagt sig lite och jag började bli trött på random-matcher som jag slentrianmässigt spelade. Jag vann dessutom nästan alla matcher. Så för att få lite tuffare motstånd och för att få lite spänning i matcherna drog jag igång ett seriespel på nätet. Nu vinner jag inte längre alla mina matcher, utan snarare tvärtom. Även i de lägre divisionerna som jag förpassats till stöter man på bra motstånd. I de högsta divisionerna är det riktigt bra spelare och den konkurrensen gör att det är få som lyckats vinna mer än en säsong i högsta divisionen.

Läs hela inlägget
Spela ligaspel i wordfeud

Blogginlägg

Säsong 35 mm2013-11-18, skrivit av Martin Stegen2013-11-05, skrivit av Martin Högsta divisionen2013-11-01, skrivit av Martin Så funkar det2013-10-30, skrivit av Martin Wordfeud.se - begins2013-10-27, skrivit av Martin

Följ oss!

Wordfeud.se Facebooksida Wordfeud.se Twittersida