Vinnare säsong 31,38,82,102,108,130,132,140,167,172

Namn: Tomas Hagenfors (bueno1)

Ålder: 62

Yrke: Egen företagare (skivbolaget TOMSING) och lärare i matematik och spanska

Favoritbokstav på Wordfeud: J

Gillar inte på Wordfeud: Z

Normal/Random: Normal. Jag har inte spelat Random mer än lite grann i början. Det är kul att kunna få 300 poäng på ett drag, men slumpmomentet är lite för stort för att hålla i en seriös tävling.

Strict/Standard: Standard. Med respekt för alla inbitna Scrabble-entusiaster så förstår jag inte vitsen med att inte tillåta vanliga svenska ord som KÖPTE, SVAGARE och BORDET. Förvisso blir det en överrepresentation av genitiv och passivformer med bokstaven S, men å andra sidan är det lika för alla och det är faktiskt ord som finns i svenskan.

Hittade Wordfeud.se: Thomas Madsen (kulturist) som också bor i Hallsberg visade mig seriespelet och sen dess är jag fast.

Bakgrund: Jag har löst mycket korsord och spelat Alfapet sen barndomen. Jag är språkintresserad och kanske lite av en språkpolis. Annars har jag min tävlingsbakgrund i luffarschacket där jag vunnit SM 5 gånger. Den bakgrunden delar jag för övrigt med den förste scrabble-SMvinnaren Stefan Diös

Tuffaste motståndare: Som många andra har påpekat är konkurrensen mycket hård i de högre divisionerna, och vi måste erkänna att spelet innehåller en stor portion tur när det gäller vilka bokstäver man tilldelas. Men för att nämna några säger jag spegelzoom.se som jag har utkämpat många matcher mot och även niccame på senare tid.

Övrigt: Det är nu ungefär två år sen jag först hittade till wordfeud, och i och med säsong 7 började jag spela här i div 9. Det här är definitivt mitt roligaste fritidsnöje även om det tar en hel del tid i anspråk. Slutligen vill jag passa på att inbjuda alla intresserade till den första(?) tävlingen i wordfeud i Sverige där vi möts ansikte mot ansikte (IRL). Reservera helgen 5-6 oktober 2013 på biblioteket i Hallsberg och håll ögonen öppna för mer information längre fram. Och TACK till er som håller igång denna fantastiska webbplats!


Har du vunnit någon säsong och vill finnas med på denna sidan?

Skicka då ett mail med en bild, din egen text enligt 'mallen' ovan samt vilka säsonger du har vunnit till wordfeudse@gmail.com.
(Du kan också använda dig av kontaktformuläret.)